Inspirace z obrázků – aneb jak „pracovat“ s kalendářem

09.01.2016 14:26


Dovolte mi nabídnout malou inspiraci jak „ochutnat“ energii letošního kalendáře. Hravou a nenáročnou formou pro poznání sama sebe:

 

Pokuste se na chviličku uklidnit, byt chvilku jenom se sebou, se svou energií. Není důležité prožít svou přítomnost na sto procent, ale vnímat, že tak činím a tak tomu teď je.

 

Dejte si  čas pro vaše zklidnění a relaxaci.

 

S potřebným klidem a ztišením se podívejte na níže uvedené obrázky spjaté s energií toho roku a položte si sami, pro sebe, otázku:

„Co teď potřebuji vědět? Co potřebuji „vidět“? Jaké poselství z obrázků by právě pro mne mohlo být oslovující či důležité?“

Obrázky pulsují svou energií a některý z nich Vás přece jenom více osloví, něčím upoutá, přitáhne pozornost. Nějak k Vám „na chvilinku patří“. Klidně může být obrázků i více. Ale přece jenom jeden by měl být více oslovující.

 

Máte? Objevil se.

 

Obrázek již možná „promlouvá“, ale my potřebujeme na vnímání jasná slova, věty či souvětí. Proto je u jednotlivých obrázků daného měsíce uveden text – verš, který si můžete přečíst.

 

Naleznete-li jej, v klidu a s důvěrou si jej přečtěte. Vše otázka byla položena a v textu můžete najít odpověď, nebo alespoň její část. Při čtení je důležitý okamžik, kdy pocítíte, že právě tyto slova s Vámi souzní a nějak Vás oslovují, něco Vám říkají, nějak se Vás vnitřně dotýkají.

 

Právě tyto slova mohou být jako brána na cestě k pochopení Vaší mise v tomto životě, mohou být směrem na cestě Všeho poslání. Pro tuto chvíli, pro další blízké okamžiky.

 

Nechejte proudit energii těchto slov Vaší bytostí a dovolte jim, aby se staly dalším z nástrojů realizace vašeho života. Nějakým způsobem k Vám patří a otevírají další dveře Vašeho poznání sama sebe.

 

Pokud Vám nebude význam slov příliš jasný, piště, ráda připojím svůj pohled vnímání. Třeba bude také nějakým způsobem důležitý…

 

Tato fotogalerie je prázdná.